trešdiena, 2016. gada 5. oktobris

Zvērači - Kraukļu Vārdotājs


Džeikobss Grejs ''Zvērači - Kraukļu Vārdotājs’’

Romāns ir par zēnu vārdā Krā, kurš dzīvo un spēj sarunāties ar kraukļiem. Viņa sapņus vajā murgi, kuros viņš redz, kā kāds ar zirnekļveida tetovējumu nogalina viņa vecākus, tāpēc viņš un viņa draudzene Lidija dodas meklējumos, lai atrastu šo noziedznieku un atriebtos viņam par nodarīto. Krā šajā piedzīvojumā sastopas ar vairākiem šķēršļiem, un viens ar tiem nespēj tikt galā, tāpēc viņš meklē palīdzību pie citiem Zvēračiem gan lai iemācītos kontrolēt kraukļus un kļūtu par īstu Zvēraci, gan arī lai uzzinātu kas šis noslēpumainais slepkava ir.

Manuprāt šī grāmata ir ļoti interesanta. Izlasot katru nodaļu, rodas vēlme uzzināt kas ar Krā notiek tālāk. Es ieteiktu izlasīt šo romānu tiem, kam patīk piedzīvojumu un fantastikas sižeta grāmatas.

3 komentāri:

  1. Grāmatas stāsts mani tiešām ieinteresēja un gribas uzzināt, vai viņš atrada savu vecāku slepkavu, vai nē. Man ši grāmata liekas ļoti aizraujoša. Rodas velme to izlasīt.

    AtbildētDzēst
  2. Mani šīs grāmatas notikumi un stāsts ļoti ieinteresēja.Tava atsauksme manī radīja velmi sameklēt šo grāmatu un izlasīt.

    AtbildētDzēst
  3. Pēc apraksta,Tiešām interesanta grāmata! Paldies! Izlasīšu!

    AtbildētDzēst

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.