otrdiena, 2016. gada 4. oktobris

Gerlisa Cilgena "Skūpstu pasts"

Atsauksme par izlasīto grāmatu


Attēlu rezultāti vaicājumam “skupstu pasts”
Es izlasīju grāmatu “ Skūpstu pasts.” Tās autore ir Gerisa Cilgena. Darba žanrs – romāns.
                 Šajā romānā ir divi galvenie varoņi – meitene Sāra un puisis Niklass. Abi mācās vienā skolā. Sārai  un Niklasam ir izveidojušās romantiskas attiecības. Viņi katru dienu pavada laiku kopā, bet pēc tikšanās ar Niklasu ar labāko draudzeni trenējās skrituļošanā.
                              Atnākot mājās , Sāra ieslēdz datoru un pamana, ka viņai ir uzrakstījis puisis. Sāra ir satraukta, jo viņa to puisi nepazīst, bet tik un tā turpina sarakstīties. Meitenei kļūst interesanti un aizraujoši, runājot ar puisi.  Ir pagājušas vairākas nedēļas un Sāra vēl turpina savu saraksti ar  vienaudzi. Viņa jūtās ļoti apjukusi, jo nesaprot , kurš puisis Sārai patīk. Meitenei ļoti simpatizē Niklass ar kuru viņai ir romantiskas attiecības, bet puisis no interneta arī šķiet ļoti jauks un mīļš. Pēc divām dienām Sārai ir sporta sacensības skrituļošanā, tāpēc viņa cenšās vairāk pievērsties treniņiem, lai sacīkstēs iegūtu pirmo vietu. Vakarā meitene ar nezināmo puisi sarunā satikties parīt pilsētas parkā, kur Sārai notiks skrituļošanas sacensības. Viņi norunāja tikties tieši pie starta līnijas, jo pie tās atrodas visaugstākais koks parkā. Puisis uzvilks sarkanu cepuri , lai meitene varētu viņu atpazīt. Ir pienākusi diena, kad Sārai jāstartē sacensībās un jātiekas ar puisi no interneta. Atskan signāls un dalībnieki sāk sacensties. Sāra iegūst otro vietu. Skatītāji applaudē  un gavilē. Sāra ātri dodās uz vietu, kur tika norunāta tikšanās. Viņa tur ierauga savu puisi Niklasu.
                               Sārai viss kļuva skaidrs, ka tas noslēpumainais puisis no interneta bija Niklass un viņa kļuva tik laimīga , zinot , ka tas jaukais puisis bija viņas draugs. Abi priecīgi un mīlestības pārņemtie devās kopīgā pastaigā.


    Šo grāmatu es ieteiktu  tiem , kuriem patīk lasīt romānus vai jauniešu attiecības vienam pret otru.

5 komentāri:

  1. Mani ļoti ieinteresēja šī grāmata, jo esmu romantisko grāmatu cienītāja.Manuprāt, grāmatas sižets ir neparasts un mūsdienīgs.Noteikti vēlos izlasīt grāmatu "Skūpstu pasts".

    AtbildētDzēst
  2. Šo komentāru ir noņēmis autors.

    AtbildētDzēst
  3. Šo grāmatu es esmu lasījusi. Tā patiešām ir interesanta. Piekrītu Laurai ,ka šo grāmatu jāizlasa romāna cienītājiem. Un grāmatas sižets noteikti ir pavisam ieintriģejošs, kas noteikti dara ziņkāri.

    AtbildētDzēst

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.