otrdiena, 2016. gada 4. oktobris

Ērlenns Lū "MULEJS"


                     Šī grāmata jeb dienasgrāmata iesākās ar ziņu - Mēs krītam.
                                                                                                Mīlu tevi.
                                                                                                Dari, ko vēlies.
                                                                                                Tētis
                   Ar  paskaidrojumu, ka ziņa ir nosūtīta no Gaisa telpas virs Centrālās Āfrikas 2005.gada aprīlī.
                   Ziņu Jūlije saņēma 2005.gada aprīlī, bet turpmāko stāstu turpināja decembrī. Šī meitene bija zaudējusi savu ģimeni aviokatastrofā. Jūlije bija palikusi viena, meitenei bija jāiemācās sadzīvot ar to, ka viņas mamma, tētis un brālis vairs nekad nebūs viņai blakus. Lai visu pārdzīvotu, viņa ar domām dalījās sevis rakstītā dienasgrāmatā.  Jūlije bija tik pārliecināta, ka vēlās aiziet no šīs pasaules, ka mēģināja to izdarīt dažādos veidos, piemēram, pakaroties teātra izrādes laikā . Meitene arī lidoja ar lidmašīnu daudz, jo viņas vēlme bija iekļūt aviokatastrofā . Jūlijei gan neviena no šīm iecerēm neizdevās, bet viņa tika pāri šai milzīgajai vēlmei nomirt, un ar viņu atgadījās, kas pa visam jauks un patīkams.
               Manuprāt, lasot grāmatu rodas pārdomas par dzīves vērtībām un tās jēgu, mēs ikdienā nenovērtējam to, kas mums ir dots - ģimene, draugi un jebkas cits, kas mums ir.  Es šo grāmatu ieteiktu izlasīt, jo tā patiešām tevi aizraus, ka nevarēsi to pārtraukt lasīt, kā arī tā tevī izraisīs pārdomas.







                                                                          





                                                                          



2 komentāri:

  1. Man ļoti patika tava atsauksme, kā arī dienasgrāmatas veidā rakstītās grāmatas ir aizraujošas un viegli lasāmas. Es ar prieku izlasītu šo grāmatu.

    AtbildētDzēst
  2. Šī grāmata manī viesa ziņkāri un interesi. Noteikti vēlētos izlasīt. Grāmatas sižets ir diezgan tuvs ar mūsdienu patiesību , kas diemžēl notiek bieži. Un piekrītu Laumai, ka dienasgrāmatas veidās rasktītās grāmats ir aizraujošas.

    AtbildētDzēst

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.