svētdiena, 2016. gada 18. decembris

Žils Verns Noslēpumu sala




Žils Verns 
Noslēpumu sala

       Žils Gabriels Verns bija franču rakstnieks, viens no zinātniskās fantastikas literatūras aizsācējiem. Verna darbi tulkoti 148 valodās, kas viņu padara par visu laiku visvairāk tulkoto rakstnieku visā pasaulē.

            Šajā grāmatā ir stāstīts par to kā piecus drosmīgus un ,manuprāt, apņēmīgus  cilvēkus gaisa balons aiznes uz mazu , nepadzīvotu salu Klusajā okeānā. Šis notikums norisinājas 1865 gadā. Viņi atrada šo nosllēpumu salu pateicoties , kādam lielam un stipram viesulim. Neviens no šiem pieciem vīriem nebija profesionāls pilots, viņi bija kara gūstekņi. Viņu vārdi bija : Sairess Smits, Ģedeons Spilets, Nebs, Pankorfs un Herberts. Ar šiem vīriem notiek daudz un dažadu piedzīvojumu. Par to vai viņi tiks uz savām mājām es nestāstīšu , lai nesabojātu lasīšnas prieku .
        Šī grāmata noteikti patiktu tiem lasītājiem, kas ir ieinteresēti fantāzijas un piedzīvojumu žanros.lasot šo grāmatu ir viegli iztēloties , ka tu esi viens no viņiem. Bieži lasot šos piedzīvojumus gribas celties kājās un sākt darīt ko aizraujošu.

1 komentārs:

  1. Tava atsauksme man atsaucas atmiņā multenes "Augšup" sižetu, man patīk šī multene, tāpēc vēlos izlasīt šo grāmatu, lai uzzinātu kā šie varoņi tiek mājās.

    AtbildētDzēst

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.