pirmdiena, 2016. gada 19. decembris

K. Olsena "Stikla bērni"

            Kristiāna Olsena        
Stikla bērni

   Zviedru rakstniece Kristīna Olsena ir dzimusi 1957. gada 26. maijā. K. Olsenair diplomēta politoloģe, bet šobrīd pievērsusies tikai rakstniecībai. Daiļdarbs "Stikla bērni" izdots 2013. gadā.
   Šis ir stāsts par divpadsmitgadīgo Billiju, viņas mammu un jauno māju, uz kuru viņas pārvācās. Aprakstos "Stikla bērni" izklausās ļoti vilinoši - mistika, baisi notikumi, neatrisinātas mīklas. Un tik tiešām, tas viss ir atrodams šajā grāmatā.
   Stāsta gaitā, Billija kopā ar draugu Aladinu sāk izmeklēt mājas tumšos un mistiskos noslēpumus, un to ko slēpj šīs mājas baisā vēsture. Un, jo vairāk meitene uzzina, jo vairāk saprot, ka viņai ar mammu ātrāk jātiek no šīs mājas prom. Meitene ļoti baidās par to, ka būs jau par vēlu, ka notiks tas ļaunākais, pirms viņas tiek prom no mājas. 
  Manuprāt, šī grāmata ir ļoti laba lasāmviela bērniem no 12-14 gadiem, jo grāmata lasās ļoti raiti. Šo grāmatu var lasīt cilvēki, bērni, kuriem ne pārāk patīk lasīt. Iesaku to izlasīt arī mana vecuma jauniešiem, jo grāmata tik tiešām ir interesanta.

1 komentārs:

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.