svētdiena, 2016. gada 18. decembris

Kasandra Klēra "Kaulu pilsēta"

Šī ir Kasandras Klēras triloģijas grāmata, kurai ir sešas daļas, bet latviešu valodā diemžēl ir pieejamas tikai četras.
Stāsts ir par 15. gadīgu meiteni vārdā Klerija. Viņa dzīvo Ņujorkā kopā ar savu māti un audžutēvu. Kādu dienu viņa ar savu labāko draugu Saimonu devās uz klubu „Pekle”. Tur Klerija kļūst par slepkavības liecinieci. Blakus bija viņas draugs Saimons, bet to redzēja tikai viņa. Kā tas var būt, ka tikai viņa redzēja? Klerija redzēja kā divi puiši, un viena meitene, nogalina cilvēku. Atnākot mājās vis bija izdemolēts un viņas māte ir pazudusi. Kopš tās dienas Klerija dzīve vairs nebija tāda kā agrāk. 
Viņi ir Ēnu mednieki- Džeiks, Aleks un Izabella. Tas cilvēks, ko viņi nogalināja bija dēmons. Un tā kā Klerija spēj viņus redzēt nozīmē, ka viņa arī ir Ēnu Medniece. Bet kā? Kā Klerija var būt Ēnu medniece? Viņa ir parasta meitene, kas prot gleznot. Un kur ir pazudusi viņas māte? Meklējot māti, Klerija ir gatava uz visu. Viņa pat atrod savu tēvu, lai gan visus šos gadus domāja, ka viņš ir miris. Klerija uzzina negaidītu ziņu par sevi un Džeiku.
Iesaku šo grāmatu izlasīt visiem tiem kam patīk mistika, fantastika un piedzīvojumu grāmatas.

3 komentāri:

  1. Lai gan nelasu šāda žanra grāmatas, bet pēc šīs atsauksmes mani tā ieinteresēja. Vēlos izlasīt šo grāmatu, jo tā šķiet ļoti aizraujoša.

    AtbildētDzēst
  2. Pēc tavas atsauksmes izlasīšanas izlēmu, ka būs jāizlasa šī grāmata,jo tā izklausās interesanta un mani personīgi interesē šāda tipa grāmatas.

    AtbildētDzēst
  3. Pēc tavas atsauksmes izlasīšanas, domāju ka varētu izlasīt šo grāmatu, kā arī man patīk šāda veida grāmatas.

    AtbildētDzēst

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.