pirmdiena, 2016. gada 19. decembris

Atmaskot direktori

       Es izlasīju Dainas Ozoliņas grāmatu ''Atmaskot direktori '' . Daina Ozoliņa ir jaunā latviešu autore , kurai sanāk lieliski darbi.
       Grāmatā ir stāstīts par noslēpumiem , izmeklēšanu un piedzīvojumiem skolā.
       Grāmatas sižets ir par kādas pilsētas nostūra skolā.Parasts pirmais septembris vienmēr ir parasts un vienmuļš , jo atkal ir jāatgriežās skolā , bet tad pēkšņi zēni ieraudzīja viņu - spilgti dzeltenā kleitā , ar gariem ziliem matiem un spilgtām kurpēm. No sākuma notur par žurnālisti , tad par solisti , kas nodziedās Latvijas himnu , jo kārtējo reizi saplīsi skolas magnetefons. Bet tad zēni bija šokā , kad uzzināja , ka tā ir jaunā skolas direktore.
       Zēniem uzreiz bija skaidrs , ka kaut kas nav kārtībā . Zēnu komanda - Ričards, draugi sauca par Ričiju , Vilis un Imants jeb Imis. Viņi domāja , ka skolā tiek slepeni filmēts televīzijas šovs ,  bet varbūt jaunā direktore ir policiste vai aktrise.  Zēnu komanda izdomāja slepeno misiju '' Atmaskot direktori ''. Šajā laika posmā , kamēr norisinājās slepenā misija  , viņiu komandai pievienojās meitene vārdā Alīna, notika dažādi atgadījumi , slepenās izmeklēšanas , atgadījumi ar policiju , un vairākas reizes nedēļā došanās pie direktores. Dažādu notikumu virpulī tiek ierauts Ričijs , līdz ar to līdzi paķer draugus - Vili , Imi un Alīnu,
        Iesaku šo grāmatu izlasīt , jo viņa ir viegli lasāma , piesaistošs sižets. Grāmatā gan nav tik daudz ilustrācijas. Šī grāmata ir par skolas dzīvi , bet dažiem faktiem tomēr nevar noticēt , bet tāpēc tā ir grāmata .

1 komentārs:

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.